Subiectul mesajului: Re: Pt 'viva'
extrem scrie: Da eram sigur ca o sa primesc warn de la tn,da poate imi spui si motivul?Adika vine cs.getlimit.ro scrie in evidenta mea de banuri cate mesaje vrea el,si tot eu primesc warn da lui ce iai dat?Cum vine asta cs.getlimit.ro scrie ce vrea si unde vrea, chiar daca nare voie si tot mie imi dai warn ha, se explica cum a luat el admin tre sa fi tare bun prieten cu cs.getlimit.ro.
uite ca ma bag si eu aici daca tot ai postat si de mine ,traim in romania si avem dreptul la replica :
1- daca stiai ca primesti warn pentru ce mai vrei si motiv ? 2- nu trebuie sa te agiti atata cu evidenta de banuri ca nu ti-am rupt o mana daca am scris acolo sau mai stiu eu ce , iar cu daca este voie sau nu sa postezi acolo , este voie doar daca are legatura cu subiectul in caz de nu stiai ! 3-adminul l-am luat ca toti ceilalti numai ca nu am facut cerere , tin si eu redirecte ca orice om , si eu is prieten cu toata lumea daca is respectat respect , cu viva nu ma cunosc personal , numai fa afirmatii nefondate !